Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.

Visma Fordel Bedrift

Innkjøp gjort enkelt - spar inntil 70 % på dine innkjøp hos våre 40 leverandører

Markedets beste innkjøpsavtaler

Med Visma Fordel Bedrift får du tilgang på ferdig forhandlede innkjøpsavtaler hos 40 kvalitetsleverandører innen de fleste områder. Med våre rabatterte innkjøpsavtaler sparer du både tid og penger på alle dine  innkjøp.

Som kunde av Visma Fordel Bedrift slipper du all administrasjon knyttet til bedriftens innkjøpsavtaler. Vi har samlet alle innkjøpsavtalene i vår nettbaserte Innkjøpsportal. Dermed kan du enkelt gjøre innkjøp når og hvor det passer deg.

Visma Fordel Bedrift gir deg:

  • Tilgang på mer enn 40 innkjøpsavtaler 
  • Markedets beste priser og betingelser
  • Jevnlige kampanjer og kampanjepriser fra våre leverandører 
  • Alt samlet i vår nettbaserte innkjøpsportal

Markedets beste innkjøpsavtaler

Med Visma Fordel Bedrift får du tilgang til ferdigforhandlede innkjøpsavtaler hos 40 kvalitetsleverandører

Gjør innkjøp når det passer deg

Som kunde av Visma Fordel Bedrift får du tilgang til vår nettbaserte Innkjøpsportal. Her har vi samlet våre mer enn 40 innkjøpsavtaler. Innkjøpsportalen gjør innkjøp enklere for alle deler av virksomheten.

I Innkjøpsportalen finner du all den informasjonen du behøver for å bestille på de ulike innkjøpsavtalene. Du kan også legge opp selskapets egne innkjøpsavtaler slik at du har alt samlet på ett sted, du velger hvem som skal ha tilgang til hvilke innkjøpsavtaler og du kan legge inn egne meldinger knyttet til bestilling.

Les mer om vår Innkjøpsportal

Fordelsprogram for dine ansatte

Vi har fremforhandlet et komplett fordelsprogram for dine ansatte. Vi kaller det Visma Fordel Ansatt. Med nærmere 20 fordelsavtaler får de ansatte et unikt tilbud som vil forenkle hverdagen.

Ved å tilby rabatter og fordeler til dine ansatte fremstår virksomheten som en mer attraktiv arbeidsgiver. Med Visma Fordel Ansatt kan du tilby dine ansatte markedets beste priser på en rekke produkter og tjenester de har behov for: mobilabonnement, trening, forsikring, strøm, hotell, leiebil og mye mer.

Les mer om Visma Fordel Ansatt